EN | NL

LIBIS

LIBIS is uw partner in oplossingen voor bibliotheken, erfgoedinstellingen, archieven, musea,…. LIBIS gaat steeds in overleg met de partner op zoek naar creatieve en efficiënte oplossingen en dat voor zowel wetenschappelijke, privé- als openbare organisaties.

Onze waaier van diensten is erop gericht informatie zo efficiënt mogelijk op te sporen en zo snel mogelijk bij de gebruiker te brengen. Wij leveren u oplossingen die beantwoorden aan uw noden. Hierbij denken we proactief, onze oplossingen van vandaag hebben oog voor de toekomst. Met LIBIS in zee gaan is eveneens kiezen voor langetermijnbewaring van uw informatie.
De technologie staat niet stil daarom is het belangrijk dat uw informatie voortdurend getoetst wordt op zijn raadpleegbaarheid en waar nodig getransformeerd.

Samenwerken met LIBIS betekent ook toetreden tot een netwerk van organisaties die samen gebruik maken van onze expertise en onze hard- en software. Een efficiënte methode die u toelaat met uw budget een maximum rendement te halen. Bovendien biedt LIBIS u zowel technische als inhoudelijke ondersteuning zodat u zich kan focussen op de essentiële taken binnen uw organisatie.

Wij volgen de ontwikkelingen op het vlak van informatietechnologie en binnen de specifieke domeinen van onze diensten van dichtbij, daarom participeren wij in internationale fora en innoverende projecten en gaan onze medewerkers regelmatig naar congressen in binnen- en buitenland. Dit houdt ons scherp en laat ons toe om ons advies zoveel mogelijk te optimaliseren en te laten renderen voor onze partners. Wij geven u graag advies en willen graag met u op zoek gaan naar de beste oplossing.

Meer

 

Geavanceerd zoeken

Sluiten